facebook tracking
Daniel Sundström

Daniel Sundström

Kundsupport – Kvdbil

Vem är du och vad gör du här?

Mitt namn är Daniel Sundström. Jag jobbar som säljkoordinator i Storkundsgruppen med alla kunder som har fler än 350 bilar i vagnparken. Mitt arbete består delvis av att leda och utveckla samarbetet med våra största kunder.

När började du på KVD?

Jag började arbeta på KVD i maj 2016.

Vad är det bästa med att jobba på KVD?

KVD är ett stort företag som känns som ett litet. Med detta sagt så känns vi som en stor familj som alltid finns där och ställer upp för varandra, oavsett, när det behövs. Förmånen att få lösa våra kunders frågeställningar gällande deras vagnparker och hjälpa till i deras arbetsvardag är enormt givande. Att ha många bollar (bilar) i luften där den ena inte är den andra lik gör att jag har stor omväxling i min arbetsvardag vilket jag trivs väldigt mycket med.

Vad ser du mest fram emot i KVDs framtid?

KVD är i en stor utvecklingsfas och jag har svårt att säga vad jag ser fram mot mest. Att arbeta på ett företag som vet vart man vill och vågar satsa för att ta sig dit känner jag mig väldigt trygg i. Jag känner stor tillförlitlighet mot ledningsgruppen som är med och tar fram det ”nya” KVD.

KVD har stort inflytande på marknaden och hittar ständigt nya vägar för att ta fram den bästa modellen för att köpa och sälja begagnade bilar. Vi är ett företag som drivs av att ständigt bli bättre, både för kunder och anställda.

När du inte jobbar, vad gör du helst då?

Jag umgås med min familj där många timmar plöjs ner i att vara fotbolls och innebandytränare. Jag har en stor passion för fiske och båtliv och under det ljusa halvåret spenderar jag mycket tid i båten (köpt på KVD så klart) med vänner och familj.

daniel.sundstrom@kvd.se

Jobbar du redan på Kvdbil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@kvd.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor