facebook tracking
Jens Hasselholm

Jens Hasselholm

Värderingsman – Bilpriser

Vem är du och vad gör du här?

Jens Hasselholm heter jag och jobbar nu som värderingsman på Bilpriser, dvs KVD’s värderingsbolag. Mitt jobb här innehåller väldigt många olika delar, vi jobbar med värderingar i alla former åt många olika typer av kunder. Allt från vår tjänst för bilhandlare, värderingar av enorma fordonsparker till att assistera banker/finansbolag/biltillverkare med restvärden och information.

När började du på KVD?

Jag började på KVD (KVD Bil) runt 1994 som lite ”allt-i-allo”, det var ett helt annat bolag på den tiden med bara ca 10 anställda. På de tiden fick alla göra lite (dvs ganska mycket) av allt för att det skulle fungera. Jag har under mina år i Bil-bolaget bytt arbetsuppgifter ett flertal gånger och på det sättet testat mycket olika roller. Jag blev kvar i Bilbolaget till 2011 då jag blev anställd hos KVD Bilpriser.

Vad är det bästa med att jobba på KVD?

Det roligaste är att det är ett bolag som ständigt är i utveckling och på väg framåt. Vi är också ett riktigt gott gäng vilket gör att det känns både roligt och utvecklande att gå till jobbet. Jag gillar också att det alltid uppmuntrats till att testa nya saker inom bolaget, detta har fått mig att stanna väldigt länge, byta arbetsuppgifter och utvecklas.

Vad ser du mest fram emot i KVDs framtid?

Just nu är det den stora IT-satsningen samt lanseringen av vår nya sajt som är mest spännande, det skall bli riktigt roligt att se hur denna tas emot. Hoppas våra kunder skall gilla denna lika mycket som jag. Den långsiktiga planen för bolagets utvecklig tycker jag också skall bli väldigt roligt att följa de närmsta åren.

När du inte jobbar, vad gör du helst då?

När jag inte jobbar är jag mycket med familjen, men visst finns det även tid även för lite hobbys samt att rasta den gamla Porschen (som självfallet bara får komma ut på soliga sommardagar). Är man bilnörd så är man. =)

jens.hasselholm@bilpriser.se

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Kvdbil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@kvd.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor