Företag

KVD Group

På moderbolaget KVD Group arbetar ledningsgruppen och koncernfunktionerna Finance, Marknad och Human Resources, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Tillsammans är vi ca 20 stycken. Vi delar ett stort härligt kontor i centrala Göteborg med Kvdbil och Bilpriser, och tillsammans är vi ca 100 medarbetare.

  • VÅR HISTORIA

    KVD grundades år 1991 (då som Kvarndammen) och förvärvades 2010 av Ratos. Moderbolaget i KVD-koncernen är KVD Group. Här ingår marknadsplatserna Kvdbil och Kvdpro, värderingsföretaget Bilpriser samt KVDs senaste förvärv, Forsbergs Fritidscenter, nordens största husbils- och husvagnsåterförsäljare. Ett förvärv som breddade KVDs utbud ytterligare! Tillsammans är vi nu ca 350 medarbetare.

  • VÅR ÄGARE

    Ratos affärsidé är att utveckla bolag med huvudkontor i Norden, som är eller kan bli marknadsledande. De möjliggör för självständiga bolag att utvecklas snabbare genom att vara del av någonting större. Fokus på människor och ledarskap samt kultur och värderingar är centrala delar av Ratos. Allt de gör bygger på Ratos kärnvärden: Enkelhet, Tempo i exekvering och Allt handlar om människor.

Jobbar du redan på KVD Group?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@kvd.se