facebook tracking
Avdelning

Kvdbil

Connect
När det gäller bilar

Kvdbil ska bli den främsta destinationen för att sälja, köpa och äga begagnade bilar. Därför jobbar vi med att förbättra kundupplevelsen för såväl säljande som köpande kunder.

Vi vet att vägen mot att nå vår vision går genom våra medarbetare. Därför är ett av våra viktigaste fokusområden att förstärka medarbetarengagemanget och KVD som arbetsgivare.

På Kvdbil är vi nytänkande och digitala. Under 2017 har vi lagt i en högre växel i digitaliseringsarbetet genom vårt hittills mest omfattande verksamhets– och IT-projekt, som lägger grunden för vår fortsatta tillväxt och utveckling.

Några exempel på detta arbete är att vi har digitaliserat våra köp– och säljflöden och vi har även agila och digitala medarbetarundersökningar. Vi har också digitaliserat vårt förfarande när vi testar bilar och gått över till digital avtalssignering för våra kunder.

Arbetsplats och kultur

Det som förenar oss är våra värderingar. Vi är en samverkande och kunddriven organisation som präglas av att vi är Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla.

Vi jobbar hårt för att uppnå våra mål, och vi tar hand om varandra. Vi vet att det är viktigt att nå resultat. Och vi når bättre resultat om vi också har roligt på jobbet!

Jobbar du redan på Kvdbil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor