facebook tracking
Avdelning

Kvdbil

Connect
När det gäller bilar

Kvdbil ska bli den främsta destinationen för att sälja, köpa och äga begagnade bilar. Därför jobbar vi med att förbättra kundupplevelsen för såväl säljande som köpande kunder.

Vi vet att vägen mot att nå vår vision går genom våra medarbetare. Därför är ett av våra viktigaste fokusområden att förstärka medarbetarengagemanget och KVD som arbetsgivare.

På Kvdbil är vi nytänkande och digitala. Under 2017 har vi lagt i en högre växel i digitaliseringsarbetet genom vårt hittills mest omfattande verksamhets– och IT-projekt, som lägger grunden för vår fortsatta tillväxt och utveckling.

Några exempel på detta arbete är att vi har digitaliserat våra köp– och säljflöden och vi har även agila och digitala medarbetarundersökningar. Vi har också digitaliserat vårt förfarande när vi testar bilar och gått över till digital avtalssignering för våra kunder.

Arbetsplats och kultur

Det som förenar oss är våra värderingar. Vi är en samverkande och kunddriven organisation som präglas av att vi är Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla.

Vi jobbar hårt för att uppnå våra mål, och vi tar hand om varandra. Vi vet att det är viktigt att nå resultat. Och vi når bättre resultat om vi också har roligt på jobbet!

Varför jobba med oss?

På KVD jobbar engagerade människor med hög kompetens och förmåga att få saker att hända. Det tillsammans med våra värdeord är grunden för vår kultur.

Vi söker hela tiden efter personer som kan stärka vår kultur och bidra till våra affärer. Håll utkik här efter våra lediga tjänster och connecta med oss!

 • Utveckling

  Vi älskar att se våra medarbetare växa. Därför satsar vi på kompetensutveckling, låter våra medarbetare vara med och påverka, delta i projekt och samarbeta över avdelningsgränser. Vi växer med våra utmaningar.

 • Var med om något större!

  Vi har en fantastisk teamkänsla här på KVD! Vi vet att det är tillsammans vi lyckas. Vi har gott om plats för skarpa medarbetare med stora hjärtan som trivs bra i team. Häng med oss och förändra hur man köper och säljer bilar!

 • Digitala medarbetarundersökningar

  Vi genomför medarbetarundersökningar ofta. I en app. Sen tar vi resultatet på allvar, förstärker det som är bra, förbättrar där vi har brister. Direkt. På så sätt blir vi hela tiden starkare, bättre och snabbare och våra medarbetare trivs ännu bättre. Win!

 • Allt annat

  Hur våra medarbetare mår är viktigt för oss. Vi satsar därför på saker som massage på jobbet, måndagsfrukostar, friskvårdsbidrag, tjänstepension, ögonlaseroperation mot bruttolöneavdrag, fruktkorgar, AW's och bjuder då och då på grillunch. För att nämna några saker.

Jobbar du redan på Kvdbil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor