KVD Group

På moderbolaget KVD Group arbetar ledningsgruppen och koncernfunktionerna Finance, Marknad och Human Resources, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Tillsammans är vi ca 20 stycken. Vi delar ett stort härligt kontor i centrala Göteborg med Kvdbil och Bilpriser, och tillsammans är vi ca 100 medarbetare.

  • Här finner du koncernfunktionerna i bolaget

    I KVD Group arbetar ledningsgrupp och koncernfunktionerna i bolaget. Vi arbetar inom Finance, Marknad och Human Resources. Vår roll är att stötta VD och affärsverksamheten i koncernen. Vi verkar tvärs över affärsområdena och fungerar som strategiskt och administrativt stöd åt dessa.

  • Placering i Göteborgs innerstad

    På Kilsgatan 4 ligger vårt huvudkontor centralt och med gångavstånd till Göteborgs centralstation och Innerstaden. I byggnaden finns en populär lunchrestaurang, en ljusgård som inbjuder till umgänge samt tillgång till konferenslokaler i hög standard. Du kan dessutom lämna in din kemtvätt och kläder för lagning, bekvämt och enkelt. Känner du dig lite stel efter att ha jobbat länge på kontoret? Varför inte passa på att gå ett yogapass i byggnaden för att mjuka upp den stela kontorsryggen?

KVD Group, Göteborg

Jobbar du redan på KVD Group?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@kvd.se