facebook tracking

 

Vem är du och vad gör du här?

Mitt namn är Henrik jag driver Bilpriser.se, ett av dotterbolagen i KVD-koncernen. Vi vill bli världsbäst på att veta exakt vad din bil är värd. Detta ska vi göra genom att analysera, systematisera och produktifiera stora mängder data. Vi är helt enkelt ett big-data-bolag inom bilbranschen, en position med fantastisk potential framåt!

 

När började du på KVD?

I februari 2017.

 

Vad är det bästa med att jobba på KVD?

KVD-koncernen verkar i en bransch som befinner sig mitt uppe i den digitala transformationen. Med digitaliseringen som katalysator kommer vi framöver se spännande initiativ inom självkörande bilar, eldrift, nya sätt att äga bil och nya tjänster baserat på data. Att befinna sig i centrum för detta paradigmskifte tycker jag är otroligt spännande. Under förändringsresans gång får jag samtidigt möjlighet att jobba med kompetenta och drivna kollegor, vilket alltid gör vardagen roligare.

 

Vad ser du mest fram emot i KVDs framtid?

Min erfarenhet säger att man aldrig vet hur framtiden blir, framförallt inte i digitaliseringens tidevarv. Man kan däremot ha förhoppningar och farhågor om den. I KVDs och i synnerhet Bilprisers fall har jag stora förhoppningar om att vi breddar vår verksamhet och kan erbjuda fler databaserade tjänster i världsklass mot våra kunder. Jag ser också fram emot att ta position som ledande aktör på ett flertal nya geografiska marknader, utanför Sverige och Norge där vi finns idag.

 

När du inte jobbar, vad gör du helst då?

Förutom att vara med min familj så lägger jag gärna tid på att träna inför Vasaloppet. Det fina är att det alltid verkar komma ett nytt år och därmed också en ny möjlighet till ett Vasalopp!

 

henrik.littorin@bilpriser.se

0736484953

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Kvdbil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor