Aidin Afroozmehr

Aidin Afroozmehr

Anläggningschef Kungälv – Kvdbil

VEM ÄR DU OCH VAD GÖR DU PÅ KVDBIL?

Jag heter Aidin Afroozmehr och är född -83. Jag bor i Önnered tillsammans med min sambo och två barn. På fritiden spelar jag mycket Padel och umgås med min familj samt mina vänner.

Jag jobbar som anläggningschef på KVD Bil i Kungälv vilket innebär i korta drag att jag har hand om två avdelningar med totalt 14 anställda. En avdelning som administrerar ut och inleveranserna av alla fordon som säljes på anläggningen och en som testar alla objekt som sätts i vår fysiska lager. Min roll är otroligt spännande och varierande ingen dag är som den andra. Jag får äran att träffa alla våra underbara kunder och se deras resa från både ett köpande och säljande perspektiv.

 

BERÄTTA OM DIN RESA PÅ KVD 

Jag började min resa på KVD i april 2018 och jag är glad att jag tog steget och började på detta fantastiska bolag som tar väl hand om sina anställda.

 

HUR SKULLE DU BESKRIVA DIN VARDAG MED TRE ORD?

Fartfylld, varierande och rolig

 

VAD LOCKADE DIG MEST TILL DETTA JOBB?

Jag har sedan barnsben haft ett brinnande intresse för bilar och för mig var KVD den självklara arbetsgivaren då vi är marknadsledande inom det vi gör

 

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Det bästa med mitt jobb är alla mina underbara kollegor på anläggningen och runt om landet samt den interaktion och utbyte som jag får med våra kunder.

 

VAD ÄR DET ROLIGASTE MED DITT JOBB?

Roligaste på mitt jobb är att ingen dag är sig lik, den stora variationen gör jobbet roligt.

 

VAD SER DU SOM DEN STÖRSTA UTMANINGEN I DITT JOBB?

Den största utmaningen är ständigt utvecklas framåt och att få alla anställda att blicka mot samma mål

 

VILKA EGENSKAPER HAR DU SOM ÄR VIKTIGA I DIN ROLL?

Jag är kommunikativ, empatiskt och har ett öga för detaljer.

 

VILKEN LEDARSTIL HAR DU OCH VAD FOKUSERAR DU PÅ I DIN ROLL?

Jag är en närvarande och tydlig ledare som sätter laget före jaget. Alla som jobbar hos mig är en viktig pusselbit i det stora KVD pusslet och bidrar på sitt unika sätt för att vi ska nå våra mål

 

HAR DU FÅTT MÖJLIGHET ATT UTVECKLAS OCH VÄXA PÅ KVD?

Jag har fått möjlighet att få både interna utbildningar samt externa utbildningar i form av ledarskap som hjälpt mig i min roll. I ett bolag som KVD utvecklas man ständigt med hjälp av sina proffsiga kollegor.

 

HUR SKULLE DU BESKRIVA FÖRETAGSKULTUREN PÅ KVD?

 Innovativt, energiskt och professionellt

 

HAR DU NÅGOT SÄRSKILT JOBBMINNE DU KAN DELA MED DIG AV?

Jag minns första dagen jag började på KVD  då alla kollegor och anställda tog emot en med öppna armar och med en genuin värme

 

 VAD SKULLE DU VILJA GE FÖR RÅD TILL NÅGON SOM VILL JOBBA PÅ KVD?

Jag skulle säga att ser man en ledig tjänst på KVD´s karriärsida som passar in på sig själv ska man snabbt gå in och söka. Ni kommer inte ångra er!

 

 VARFÖR SKA MAN BÖRJA ARBETA PÅ KVD?

Man ska börja på KVD för att företaget är marknadsledande i vår bransch. Det är ett företag som bryr sig om sina anställda och ständigt vill att de ska utvecklas och bli den bästa versionen av sig själva.

 

aidin.afroozmehr@kvdbil.se

Jobbar du redan på KVD?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor