facebook tracking
Emma Holmberg

Emma Holmberg

Marknadschef Kvdpro – Kvdpro

Vem är du och vad gör du på Kvdpro?

Jag heter Emma Holmberg är 26 år gammal och är marknadschef på Kvdpro. Jag ansvarar för all marknadsföring och IT på Kvdpro och har två helt fantastiska medarbetare i mitt team, en marknadskoordinator och en webbutvecklare inom IT/Marknad. Jag har en bakgrund som journalist på flera olika dagstidningar och jobbade senast som marknadschef inom detaljhandelsbranschen på Maxi ICA Stormarknad Kungälv. Efter två fantastiska år inom ICA kände jag mig redo att prova på något nytt. Mitt hjärta har alltid bultat lite extra för digital marknadsföring och e-handel, så när jag blev erbjuden tjänsten som marknadschef på Kvdpro tvekade jag inte en sekund på att tacka ja.

Hur länge har du jobbat här?
Jag är sprillans ny på Kvdpro, i september 2018 började jag jobba här.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är att få vara med i en sådan spännande tillväxtfas för bolaget. Först 2015 blev Kvdpro ett eget bolag och det kommer hända så mycket inom marknad och inom hela bolaget framöver. Jag är helt övertygad om att Kvdpro har potential att växa de kommande åren och att vi tillsammans kommer att nå nya höjder, som vi idag knappt kan ana.

Hos personalen här på Kvdpro finns det en makalöst imponerande kunskap om tunga fordon och hela fordonsbranschen. Med den gedigna kunskap i grunden tillsammans med personalens nyfikenhet, kreativitet och drivkraft om företagets framtid är jag övertygad om att vi kommer att växa de kommande åren.

Och det bästa av allt, inte en dag har gått utan att jag nästan vikit mig av skratt här på jobbet. Mina kollegor är helt fantastiska!

När du inte jobbar, vad gör du helst då?

Mat! Nya matupplevelser är det absolut bästa jag vet. Jag tillbringar väldigt stor del av min lediga tid med vänner på olika restaurangbesök. Så, den som vill ha tips på riktigt bra käk och bra restauranger i Göteborg – jag skulle näst in till vilja kalla mig ett levande lexikon.  

Varför ska man börja jobba på Kvdpro?

När jag berättade för vänner och familj att jag skulle börja jobba som marknadschef på Kvdpro, som säljer tunga maskiner och fordon på nätet, så skulle jag ljuga om jag säger att de inte höjde på ögonbrynen. Emma och bussar? Emma och traktorer? Emma och lastbilar? Hur går den ekvationen ihop tänkte de. Jag kan förstå att det kanske låter lite konstigt om man känner mig, men mitt svar är enkelt.

Min stora passion i livet är marknadsföring, i synnerhet digital marknadsföring. Mitt jobb är mitt stora intresse och det går knappt med ord att beskriva min drivkraft för mitt yrke. Att jobba som marknadschef på ett digitalt innovativt bolag, det är en drömtjänst. Alla som brinner för digital utveckling, e-handel och digital marknadsföring borde vilja jobba hos oss på Kvdpro.

Även om jag inte kommer att bli någon expert på tunga fordon, så hoppas jag, att jag med min stora passion och drivkraft för digital marknadsföring kommer att kunna leda Kvdpro mot nya höjder på köpkraftsidan både nationellt och internationellt. 

emma.holmberg@kvdpro.com

Jobbar du redan på KVD?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

  • Aidin Afroozmehr
  • Alicia Appelgren
  • Anne Hellström
  • Babak Ebrahimzadeh
  • Camilla Karlsson
  • Daniel Berg
  • Emma Holmberg
  • Fanny Lejdegård
  • Fredrik Hansson
  • Hans Johnson
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor