KVD logotype

Christian Conradi

CSO – Kvdbil

BESKRIV DIN ROLL.

Jag arbetar som Chief Strategy Officer vilket innebär att jag tillsammans med min avdelning Affärsutveckling driver strategiska förändringsinitativ. Vi arbetar tvärfunktionellt och nära alla avdelningar på hela bolaget – vilket är oerhört roligt och givande. Med andra ord har vi i uppgift att tillsammans med härliga kollegor (som dessutom är experter på sina respektive områden) se till att våra tjänster och produkter fungerar bättre och att vi därigenom förtjänar ännu fler kunder i framtiden.

 

VAD LOCKADE DIG MEST TILL DETTA JOBB?

Bilbranschen förändras i en enorm takt och vi ser bara början på det. Kvdbil har en närmast unik position och förutsättningar för att skapa värde. Att få vara med på den resan känns utmanande och spännande.

 

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Samarbetet med kollegorna och det faktum att våra grundstenar är så rätt för expansion och spännande utveckling av vår affär.

 

VAD SKULLE DU VILJA GE FÖR RÅD TILL NÅGON SOM SKULLE VILJA JOBBA PÅ KVD?

Tveka inte, ser du en roll som passar dig så hör av dig och sök! Detta är ett perfekt ställe för dig som vill vara med på en förändringsresa med riktigt fina kollegor mot helt nya nivåer.

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på KVD?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@kvd.se