Fredrik Ohlin

Fredrik Ohlin

Företagssäljare – Kvdbil

VEM ÄR DU OCH VAD GÖR DU PÅ KVDBIL?

Jag är en social och glad människa som arbetar som Account Manager i Skåne och Halland. Jag hjälper företag, stat, kommun och landsting att genom vår smidiga och enkla tjänst förenkla deras försäljningsprocess, samtidigt som vi maximerar möjligheten för dem att få så bra betalt som möjligt. Tar hand om nya och befintliga kunder samt uppsökande affärsmöjligheter.

 

HUR LÄNGE DU JOBBAT HÄR?

Sedan 12 februari 2018

 

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Den ena dagen är inte den andra lik, nya kundmöten och erfarenheter. Berikande att ta del av kundernas verksamhet samtidigt som man skapar en relation och ett långsiktigt samarbete, där vi hjälper varandra att lyckas.

Att vi på ett härligt öppet och ärligt sätt säljer begagnade fordon som passar nutidens köpbeteende, hos våra slutkunderna, och även samarbetspartners.

Min bakgrund yrkesmässigt kommer från bilhandeln där jag i 14 år jobbade troget hos en återförsäljare, mycket beroende på den familjära och goa känslan inom företaget. Samma känsla känner jag hos Kvdbil, där jag uppskattar mina härliga kollegor och nya kunder.

 

NÄR DU INTE JOBBAR, VAD GÖR DU HELST DÅ?

Chilla och busa med mina barn, fru och vänner. Gillar att laga och uppleva go mat och dryck. Träna, dyka och titta på handboll och fotboll. Helst Sveriges bästa handbollslag, IFK Kristianstad, och Manchester United😉

 

VARFÖR SKA MAN BÖRJA JOBBA PÅ KVDBIL?

Man får jobba med härliga kollegor, samtidigt som man får vara med i utvecklingen av företaget. Vi ska bli den mest naturliga destinationen att köpa, sälja och äga begagnad bil, vilket även är vår  vision, och vårt koncept är grymt. Viktigt att trivas och ha kul när man fokuserar framåt, både för att nå sina egna samt våra gemensamma mål.

 

fredrik.ohlin@kvdbil.se

Jobbar du redan på KVD?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor