KVD logotype

Alicia Appelgren

Marknadskoordinator – Kvdpro

Vem är du och vad gör du på Kvdpro?

Jag heter Alicia och är född 1992. Jag är marknadskoordinator på Kvdpro och har jobbat här sedan februari 2018. Innan jag började här studerade jag i England, och har en kreativ Bachelor och en Master inom Business and Management. Det var genom detta som jag hittade min passion för marknadsföring 😊. I samband med att jag tog min examen blev jag erbjuden ett jobb här på Kvdpro,och jag kände direkt att chansen var för bra för att missa, så jag bestämde mig för att flytta hem till Sverige.

Min roll här på Kvdpro är väldigt bred och jag jobbar med allt från att skriva, designa, ta bilder, sociala medier och kundtjänst. Detta ger mig en väldigt varierad dag vilket är grymt kul och omväxlande.

Hur länge har du jobbat här?

Jag började på Kvdpro i februari 2018 så jag har inte varit här jättelänge men har känt mig grymt välkommen sedan dag ett!

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det finns hur mycket som helst att välja mellan, men om jag måste så säger jag självklart att det är mina kollegor och våra kunder. Jag jobbar i ett grymt bra marknadsteam där jag får chansen till daglig utveckling. För mig är det väldigt viktigt att känna att jag jobbar med något där jag faktiskt kan bidra till att företaget rör sig framåt, och den chansen får jag på här Kvdpro.

När du inte jobbar, vad gör du helst då?

Jag älskar klassisk litteratur och missar sällan chansen att gräva fram en pjäs av Chekhov eller Shakespeare.

Varför ska man börja jobba på Kvdpro?

Under den tid som jag har jobbat på Kvdpro har jag känt mig välkommen, uppskattad och behövd. För den person som önskar en arbetsplats där man har nära anknytning till både kollegor och kunder är Kvdpro det perfekta valet, då företaget är så pass litet att man får chansen att sätta tänderna i väldigt många olika saker.

 

 

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på KVD?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@kvd.se