Anne Hellström

Anne Hellström

Företagssäljare – Kvdbil

VEM ÄR DU OCH VAD GÖR DU PÅ KVDBIL?

Jag arbetar som Account manager, och är Regionansvarig för Västra Götaland & Dalsland.  I detta område ansvarar jag för företagets relationer med nya, befintliga och potentiella kunder. Detta kan ske via telefon eller genom möte hos kund eller hos oss. I teamet jag tillhör är vi ca 10 medarbetare.

 

NÄR BÖRJADE DU PÅ KVDBIL?

Hösten 2013 pluggade jag till Key Account manager på Sälj & Marknadshögskolan. Då jag är en person som tycker om att ha ”flera bollar i luften”, började jag även under denna tid arbeta som Säljkoordinator på Kvdbil. Då mitt mål hela tiden var att bli Account Manager, tog jag chansen och sökte och fick denna tjänst när den blev ledig hösten 2017.

 

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Kvdbils kunder! En kundkontakt är inte den andra lik. Alla möten är en utmaning i sig. Att dessutom få träffa våra kunder i deras egna miljö, samt besöka så många olika arbetsplatser gör mitt arbete extra roligt. Även att få lov att ta del av deras historia och följa deras väg framåt är otroligt spännande.

 

VAD SER DU MEST FRAM EMOT KVDBILS FRAMTID?

Företagets spännande utveckling, samt att man får vara med och påverka denna med sina kollegor, vilket är riktigt motiverande.

Vi ska bli det enda valet för begagnat försäljning i Sverige (till att börja med) 😊

 

NÄR DU INTE JOBBAR VAD GÖR DU HELST DÅ?

Älskar att resa. Är aktiv i det mesta, tränar, coachar och tävlar i crossfit. Åker även skidor och bräda, samt seglar.

 

 

anne.hellstrom@kvd.se

Jobbar du redan på KVD?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor