KVD logotype

Henrik Landén

Administratör/Inköpare – Kvdbil

VEN ÄR DU OCH VAD GÖR DU PÅ KVDBIL?

Mitt namn är Henrik Landén och är en utpräglad bilnörd och det skäms jag inte för. Jag har tidigare bla jobbat i den grafiska industrin och som fotograf. Mitt intresse för bilar styrde mig mot Kvdbil när det började bli dags att lämna industrin efter många år. Jag började jobba på Kvdbil som värderingsman där jag både servar våra uppdragsgivare och köpare med en rättvis värdering. Det är en utmanande uppgift där man får använda både sitt tekniska kunnande samt sinne för detaljer men även agera säljande i sitt sätt att beskriva objekt i annonser. Idag är jag även Stf Värderingschef. 


NÄR BÖRJADE DU PÅ KVDBIL?

Jag började på Kvdbil 2016

 

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA PÅ KVDBIL?

Trots att jag älskar bilar så är det mina härliga kollegor som gör att jag gillar att gå till jobbet VARJE morgon. Kvdbil är ett företag som jag upplever har ett bra klimat för sin personal med bra förmåner. Att få vara en del i att forma processer i en marknad som aldrig står still är viktigt för mig och man är aldrig uttråkad på Kvdbil. Det är ett arbete som jag kan se mig själv jobba på i framtiden och att se en framtid i personlig utveckling och att tro på sin bransch är viktigt.

 

VAD SER DU MEST FRAM EMOT I KVDBILS FRAMTID?

Det är alltid kul att jobba på ett företag som har visioner när man själv får vara en av kuggarna i spelet. Vi blir varje dag bättre på det vi gör och det skall bli väldigt roligt att titta tillbaka på den här tiden om ett år.

 

NÄR DU INTE JOBBAR, VAD GÖR DU HELST DÅ?

När jag inte jobbar bygger jag om någon av mina bilar hemma eller sitter i min studio och producerar musik. Jag har ett stort intresse av att bygga bilstereo och tävlar med ett par av mina bilar som jag byggt om.

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på KVD?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@kvd.se