KVD logotype

Jessica Jegermalm

Kommunikation & Hållbarhetschef – Kvdbil

Jessica Jegermalm, Kommunikations- och PR-chef. Har arbetat på KVD sedan 2013.

 

När jag berättade för mina vänner att jag fått jobb på KVD var det ganska många som höjde lite på ögonbrynen. Inte så konstigt egentligen, för så värst bilintresserad är jag inte och har inte heller varit. Det som lockade mig till företaget då, och som jag fortfarande tycker känns oerhört givande, är att jobba för en schysst och modern tjänst - ett sätt att köpa och sälja bil som är till för den som inte får en kick av att sparka på däcken vid ett bilköp eller är intresserad av att lura personen man gör en bilaffär med. På KVD jobbar vi för en schysst tjänst som är till för alla som vill göra en schysst bilaffär, helt enkelt.

 

Trots att det finns en gedigen historia kring KVD, eller Kvarndammen som vi från början kallade oss, ligger affärsidén helt rätt i tiden nu och det är väldigt spännande att vara del av den resa vi gör. Vi har en ägare som investerar i oss och det finns ett driv innanför företagets väggar, ett driv som känns som att det kan ta oss hur långt som helst.

 

KVD har blivit mer och mer känt de senaste åren och det har vi arbetat hårt för. För att vi ska kunna leverera en bra, schysst tjänst, krävs nämligen att fler hittar tjusningen med KVD och väljer oss vid sin nästa bilaffär och det arbetar vi intensivt med, både marknadsförings- och PR-mässigt. Det är nog det som är det bästa med att jobba på KVD, att vi har högt tempo och klara mål som vi måste tänka utanför boxen för att nå.

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på KVD?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@kvd.se