facebook tracking
Jonas Gaestadius

Jonas Gaestadius

IT-utvecklingschef – Kvdbil

Vem är du och vad gör du här?

Jag heter Jonas och är 41 år ung. Jag är anställd som IT utvecklingschef och jag jobbar också som projektledare. Mitt jobb som utvecklingschef handlar om att koordinera och ta hand om våra utvecklare så att de kan fortsätta att vara bäst på att utveckla våra tjänster. Som projektledare leder jag framtagningen av nya tjänster för att på så sätt stötta övriga delar av bolaget och i förlängningen hjälpa våra kunder att bli ännu nöjdare med våra tjänster.

När började du på KVD?

Jag började på KVD i maj 2016.

Vad är det bästa med att jobba på KVD?

Människorna, en modern attityd och entreprenörsandan!

Vi jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål där allas erfarenheter är viktiga. När vi t.ex. bygger en ny applikation för att hjälpa våra fordonstestare att arbeta modernare och effektivare måste vi ta hänsyn till många olika delar av bolaget eftersom allt hänger ihop. Här märker man en underbar attityd där man välkomnar förändring och vi hjälps åt eftersom vi blir bättre tillsammans.

Vad ser du mest fram emot i KVDs framtid?

För oss inom IT är det spännande tider. Vi bygger just nu ett helt ny IT-plattform med alla de modernaste teknikerna som utvecklare drömmer om. Denna nya IT plattform bygger vi för att kunna möjliggöra för oss att kunna skapa helt nya tjänster för våra kunder. Framtiden för oss har bara börjat, möjligheterna är oändliga och vi har bara börjat skrapa på ytan!

När du inte jobbar, vad gör du helst då?

Jag uppskattar en aktiv fritid med familjen. Jag åker så mycket skidor jag kan på vintern (både längd och utförs) och på sommaren gillar jag att åka båt och vara utomhus.

jonas.gaestadius@kvd.se

Jobbar du redan på Kvdbil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor