facebook tracking
Jonas Toftefors

Jonas Toftefors

CIO

Vem är du och vad gör du på KVD?

Jag heter Jonas Toftefors och är anställd som CIO på KVD. I min roll som CIO är jag övergripande ansvarig för att vi har rätt IT-förmåga som är i framkant när det gäller så väl kundupplevelse som för vår egna produktivitet. Jag jobbar tätt ihop med hela IT-teamet så väl som resterande ledning för att vi skall kunna hålla ett högt förändringstempo med hög kvalitet.

Jag har en bakgrund inom e-handel och har jobbat med kunder som CDON, Nelly, Hööks med deras e-handels och omnikanallösningar. Jag har även erfarenhet av supply chain samt branscher som medicinteknik och kärnkraftsindustrin. För mig har IT-arkitektur alltid varit viktigt och är delansvarig för boken om IT-arkitektur samt är CITA-P certifierad (Jag är 1 av 10 i Sverige).

När började du på KVD?

Augusti 2017

Vad är det bästa med ditt jobb?

Variationen! Vi är så otroligt många olika typer av personligheter med helt olika bakgrunder som tillsammans skapar enastående tjänster. Vi jobbar med nya spännande typer av teknik på riktigt och inte bara ”på powerpoint”. Vi har en stark entreprenörsanda utan att för den delen bli ostrukturerade

Vad ser du mest fram emot i KVDs framtid?

Vi är mitt upp i en stor digitaliseringsresa i en bransch där det mesta fortfarande är ogjort. Det finns stort handlingsutrymme för att säkerställa att KVD är och förblir ledande när det gäller förmedla affärer av begagnade bilar och det finns goda möjligheter att påverka resan framåt. Vi har en ägare som uppmuntrar vår resa mot nya höjder samtidigt som tekniken ger oss allt mer möjligheter att nå dit.

När du inte jobbar vad gör du helst då?

Jag, liksom hela min familj, gillar ridning och ett pass på ridbanan eller i skogen efter jobbet är både motion och avkoppling. I övrigt tillbringar jag mycket tid på vår lilla gård i Bullaren, norra Bohuslän. Jag gillar att laga mat och lägger gärna en del tid på det, främst på helgerna.

jonas.toftefors@kvd.se

Jobbar du redan på Kvdbil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor