Vem är du och vad gör du här?

Mitt namn är Markus och jag är analytiker på bilpriser.se och ansvarig kvdnorge.no, ett av dotterbolagen i KVD-koncernen. Vårt fokus ligger i att bli ledande inom bilvärdering och rådgivande tjänster rörande bil. För att lösa detta behöver vi bred kompetens inom bolaget där min spets utgörs av gediget fordonsintresse med en statistik-utbildning i ryggen. Detta kommer väl till pass för analys av de stora mängder data vi besitter, innehållandes lösningen!

 När började du på Bilpriser?
I mars 2016.

 Vad är det bästa med att jobba på Bilpriser?

Det är ett företag med kraftig utvecklingspotential där många spännande och utmanande möjligheter ligger för fötterna. Med dessa fantastiska kolleger kommer det bli oerhört givande att ta sig an denna resa. Det ges gott om utrymme att både fördjupa sig i härliga hav med data samt spännande detaljer i utvecklingen hos hela bilbranschen.

 Vad ser du mest fram emot i KVDs framtid?

Att ha möjlighet att forma sina egna arbetsuppgifter är väl alla arbetstagares dröm?

Att det finns stor potential att bli ännu bättre och att på sikt på en helhetslösning för rådgivande tjänster kring bilägande kommer vara oerhört tillfredställande. Detta tillsammans med massor av underbar nördig data och statistik!

 När du inte jobbar, vad gör du helst då?

Köra och meka motorcyklar, ”jobba” vid sidan om som mekaniker i min sambos racing-stall och på vintern brukar jag mest vänta på att det blir vår… eller tar mig för någon mer inomhusorienterad hobby.

Jobbar du redan på KVD?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor