facebook tracking
Pehr Larsson

Pehr Larsson

Produktionschef – Kvdbil

Vem är du och vad gör du på KVD?

Pehr Larsson heter jag och jag arbetar som Produktionschef. Jag är ansvarig får vårt KVD-test och en stor del av den fysiska hanteringen av bilarna. Mitt jobb handlar om att utveckla medarbetarna, IT-stödet och de fysiska flödena kring bilarna för att vi skall kunna erbjuda den mest attraktiva tjänsten på marknaden för både våra köpare och säljare.

När började du på KVD?

Jag började 2014, då inom vår Leveransorganisation och 2017 fick jag möjligheten att ta över ansvaret för vår Produktion där jag är nu.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det absolut bästa är att få arbeta med alla underbara medarbetare och kollegor. Det är en härlig känsla att varje morgon sätta sig i bilen och se fram emot att komma fram till jobbet. Jag trivs med att ha stort ansvar, att kunna påverka min vardag och att få vara med och leda vår utveckling.

Vad ser du mest fram emot i KVDs framtid?

Framtiden ser ljus ut för KVD och vi ställs dagligen inför olika prioriteringar för att kunna växa så fort som vi vill. Vi kan bara gissa hur vår omvärd kommer ser ut i framtiden men vi bygger just nu ett KVD som kommer vara rustat att snabbt anpassa sig efter marknadens behov. Det gör att vi kommer fortsätta ligga i framkant och utveckla hur man köper och säljer begagnade fordon i framtiden.

När du inte jobbar vad gör du helst då?

När jag inte arbetar så umgås jag med familj och vänner. Jag älskar skidåkning, segling och försöker träna så mycket jag hinner. Jag ordnar gärna middagar, men bara så länge jag får grilla maten.

pehr.larsson@kvd.se

Jobbar du redan på Kvdbil?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor