KVD logotype

Filip Harrysson

Gruppchef Kundmottagning, Kungälv – Kvdbil

Hej!

Mitt namn är Filip Harrysson och jag jobbar som Gruppchef på Kundmottagningen i Kungälv. 

Min resa på Kvdbil tog fart i början av 2018 när jag började som timanställd på leveransavdelningen, det som i dagsläget kallas kundmottagning. Sen har det rullat på i stadigt tempo och då jag trivs bra med KVDbil och min insats är uppskattad så har jag fått förtroendet att vara Teamleader och sensommaren 2021 fick jag min nu varande tjänst som Gruppchef.

När jag inte är på jobbet föredrar jag att umgås med vänner och står helst längst upp på ett snöigt berg med skidor på fötterna.

 

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

En dag är väldigt sällan den andra lik och det beror helt på alla människor man får träffa. Har alla kunder och kollegor att tacka för den personliga utvecklingen jag har haft och när man tror att man är fullärd så finns det alltid något mer.

 

 HUR SKULLE DU BESKRIVA FÖRETAGSKULTUREN PÅ KVD?

Väldigt väldigt varm stämning där vi lyssnar, har skoj och utvecklas tillsammans. Vi som bolag levererar absolut bäst till våra kunder när vi jobbar tillsammans och vi utvecklas bäst när allas idéer blir hörda. Styrkan med att vara ett relativt litet och nytänkande bolag är att vi kan hålla ett högt tempo och med kreativa lösningar ligga i framkant i branschen.

 

VAD SKULLE DU VILJA GE FÖR RÅD TILL NÅGON SOM SKULLE VILJA JOBBA PÅ KVDBIL?

Sök, sök, SÖK! Oavsett om du är mekaniker, bilnörd eller duktig på IT (bara för att nämna några områden) så är KVDbil en arbetsgivare som kommer stötta och utmana dig.

 

Hoppas att vi hörs! // Filip


#vipåkvdbil

Vi har tagit pulsen på Filip med tre snabba 😊 Klicka här för läsa hans svar 🚗

Du hittar även ett inlägg på LIndedin. Klicka här

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på KVD?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@kvd.se