Filip Harrysson

Filip Harrysson

Teamledare Kund- och Leveransmottagning Kungälv – Kvdbil

Hej!

Mitt namn är Filip och jag jobbar idag som Teamledare på Kundmottagningen på Kvdbils anläggning i Kungälv. 

Min resa på Kvdbil tog fart i början 2018 då jag fick anställning som timanställd på leveransavdelningen. Då jag trivdes bra på Kvdbil och Kvdbil med mig blev jag några månader senare tillsvidareanställd. När jag i oktober 2019 fick erbjudandet om tjänsten som Teamledare blev jag grymt glad och tackade givetvis ja! 

När jag inte är på jobbet föredrar jag att umgås med vänner och står helst längst upp på ett snöigt berg med skidor på fötterna.

 

BESKRIV DIN ROLL.

Min roll som Teamledare innebär att jag ansvarar för den dagliga driften på avdelningen, att kunder samt personalen trivs, att vi gör ett så bra jobb som möjligt och att de kunder som kommer in till oss känner sig bra bemötta. Mina uppgifter varierar stort från dag till dag och enligt mig så är det en av de faktorer som gör mitt jobb fantastiskt.

 

VAD LOCKADE DIG MEST TILL DETTA JOBB?

Jag har alltid varit väldigt intresserad av bilar… väldigt intresserad!! I dagsläget förmedlar Kvdbil 26 000 bilar varje år, en siffra som jag tror kommer stiga lavinartat i framtiden, vilken arbetsplats kan då vara bättre? Jobba även ihop med ett grymt team som ”äter högt tempo till frukost” och har humor av världsklass… vilket team och arbetsplats kan då vara bättre?

 

VAD SER DU SOM DEN STÖRSTA UTMANINGEN I DITT JOBB?

Att alla kunder som kommer till oss känner sig nöjda med sin upplevelse på Kvdbil samt att vi fortsätter att utveckla och förändra branschen genom att alltid ställa oss frågan ”hur kan vi göra detta bättre?”

 

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Träffa kunder, göra bra bilaffärer och den fantastiska gruppdynamiken på arbetsplatsen.

 

VAD SKULLE DU VILJA GE FÖR RÅD TILL NÅGON SOM SKULLE VILJA JOBBA PÅ KVDBIL?

Sök, sök, SÖK! Även om du inte ä jätteintresserad av bilar tycker jag absolut att du kan skicka in en ansökan! Du kommer inte att ångra dig!

 

VARFÖR SKA MAN BÖRJA ARBETA PÅ KVD?

För att jag jobbar här, vad mer kan man önska? 😊 Alvarligt talat så tror jag att ett jobb på Kvdbil, oavsett avdelning kommer vara en fantastisk personlig utveckling och ger dig en fantastisk gemenskap med samtliga kollegor.

Hoppas att vi hörs!

// Filip 

filip.harrysson@kvdbil.se

Jobbar du redan på KVD?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor