KVD logotype

Olle Mattsson

Affärsutvecklare – Kvdbil

VEM ÄR DU?

Olle Mattsson, Affärsutvecklare på Kvdbil

 

BESKRIV DIN ROLL.

I min roll som affärsutvecklare arbetar jag tätt med kollegor i hela bolaget för att utveckla kvdbils kunderbjudande. Det innebär att jag som affärsutvecklare får vara med och forma kvdbil i vår strävan att på ett hållbart sätt bli den främsta destinationen för att sälja, köpa och äga begagnade bilar.

 

VAD LOCKADE DIG MEST TILL DETTA JOBB?

Jag ville arbeta i ett företag som har ett naturligt kundfokus och en vilja att bli bäst i branschen. Samtidigt tycker jag det är otroligt spännande att utforska de affärsmöjligheter som uppstår i och med bilbranschens omställning till ett mer hållbart erbjudande, från MaaS till elektrifiering och autonoma bilar.

 

VAD SER DU SOM DEN STÖRSTA UTMANINGEN I DITT JOBB?

Något klyschigt är det svåraste i rollen att varje projekt är unikt. Varje projekt påverkar hela bolaget och då är det extremt viktigt att lyssna på alla så att jag som projektledare inte skapar en förändring som gör en kollegas arbete svårare.

 

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Att jag i mitt dagliga arbete får arbeta med mina fantastiska kollegor och arbeta i en organisation som uppskattar och uppmuntrar förändringsarbete.

 

VAD SKULLE DU VILJA GE FÖR RÅD TILL NÅGON SOM SKULLE VILJA JOBBA PÅ KVD?

Finns det ingen tjänst ute nu så skulle jag höra av mig till valfri person i bolaget. Min känsla är att bolaget alltid är intresserade av människor med eget driv och en vilja att utvecklas och därför är sådana initiativ alltid uppskattade!

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på KVD?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@kvd.se